Last news in Fakti

16 Май, 2020 11:10 4 425 8

От ЦСКА 1948 заговориха за обединение с ЦСКА-София

  • цска 1948-
  • цска-софия-
  • efbet лига-
  • цветомир найденов

Аз съм готов за обединение, ако има воля у феновете да се обединят'', заяви благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов

От ЦСКА 1948 заговориха за обединение с ЦСКА-София - 1
Снимка: БГНЕС

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов бе гост в предаването на Спортал "От дузпа в тъч". Toй коментира ексклузивно темите - ЦСКА, Левски и Васил Божков.

"Аз съм генерален спонсор в ЦСКА 1948. Силният човек в отбора е Добрин Гьонов. Те взеха административно решение да прекратят шампионата във Втора лига, тъй като повечето отбори не искаха да продължат. Нашето желание бе да продължат мачовете в първенството.

Коронавирусът ни удари сериозно, но не само в нашия бизнес е така. Сега работи само нашият онлайн бизнес. Електронните спортове забавляваха нашите клиенти по време на карантината. Електронните спортове се развиват дори и без пандемии. Всяка година е по-добра от предходната. Ние наблягаме на тях", започна Найденов.

"Целта е да направим футболен продукт от ЦСКА 1948. Имаме един футболен продукт, който обаче не е достатъчно добър, за да се печели от продажбата му. Ние всяка година играем по-добре и футболът е по-добър от предходния. Хубавото е, че се развиваме. Ще покажем едно нормално лице на футбола. Публиката е там, където им предложат по-добър продукт.

Един много интересен мач от рекламна гледна точка ще е двубоят между ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Зависи от феновете дали ще има обединение. Аз съм готов за обединение, ако има воля у феновете да се обединят. Те имат емблема и стадион, но ние имаме клуб, който започна от най-ниското ниво. Не можем да бъдем свързвани с Литекс и нито един друг клуб. Показахме другия вариант. Нямам представа какъв е процентът да се стигне до обединение", коментира собственикът на efbet.

"Фактите доказват, че Васил Божков фалира всичко, до което се докосне. 2016 година му казах, че си заслужава ЦСКА да бъде спасен и оздравен, а не да се фалира. Тогава бях изпълнителен директор на дружеството, което той после подари на феновете, защото видя, че няма да му мине планът. Това дружество стана собственик на сдружението ''ЦСКА''. Най-просто казано - феновете са собственици на ЦСКА 1948", добави още той.

"Някакви политически фарсове се опитва да прави Божков, но няма да стигне доникъде. Тити беше излъган, че ще му даде акциите. Лъже го до понеделник, а от вторник вече не му вдигаше телефона. Има достатъчно мъдри фенове на Левски, които ще направят така, че клубът да не бъде фалиран. Най-елементарното нещо, което трябваше да направи Васил Божков, е да върне акциите в клуба. Той сега прави политически циркове. Той се гаври с Левски. Феновете на Левски трябва да бъдат по-настойчиви с Васил Божков. Васил Крумов Божков е един страхливец. Той може да те поръча да те набият, убият, но вътрешно го е страх. Ние сме му казвали директно в очите, че не ни е страх от него", завърши Цветомир Найденов.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спиро

    14 2 Отговор
    Ха,ха! Както се казва; "Днеска с ЦСКА-София, утре с Барса" - Ицо ще 'удари едно рамо'.
  • 2 ЦСКА

    13 5 Отговор
    Сега и Литекс иска да се обедини с нас.

    Коментиран от #8

  • 3 Бай Стою касапина

    8 4 Отговор
    Ако това стане следващия нов член на А група ще е Литекс.
  • 4 И тоя е от същия дол дренки,

    15 4 Отговор
    като Черепа.
  • 5 🔪 🔪 🔪

    12 2 Отговор
    Айдеее Киро гела вкара троянския кон. Ни сини, ни червени. Разби ги до крак. Ся може да си печели първенството и само с резерви.
  • 6 Мим

    14 3 Отговор
    Абе явно тоя излезе не голям ,а много голям боклук от всичките взети на куб.До вчера пееше една песен днес друга..Наи лошото от цялата работа е,че се подведе и бфс и ги вкара и тия в А група,както и литекс.Той явно е най големия продажник и Божков правилно го е отсвирил.Сега топката е в цска-София,ама и Гришата няма да се подведе с него..
  • 7 Обикновена Пунта Мара

    12 5 Отговор
    С кого да се обединявате бе Г-н Найденов, с "бизнесфамилия" Ганчеви ФАЛИРАЛИ ЦСКА на 09.09.2016г и НЕДОРАЗУМЕНИЕТО им "цска ТИРЕ софия" ли? А, КЪДЕ тук е МОРАЛА?! ВЪН БОКЛУЦИТЕ от "АРМИЯТА"!!!
  • 8 Bai nudals

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКА":

    Еми тъкмо кат са омешате,ще бъдете вече истинска чорба.