Last news in Fakti

16 Май, 2020 11:19 2 264 4

Публикуваха доклада от аутопсията на Коби Брайънт

  • коби брайънт-
  • аутопсия

Коби Брайънт е имал метилфенидат в кръвта си в деня на катастрофата с хеликопер

Публикуваха доклада от аутопсията на Коби Брайънт - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Трагично загиналият легендарен баскетболист Коби Брайънт е имал метилфенидат в кръвта си в деня на катастрофата с хеликопер, която отне живота на него и дъщеря му Джиана на 26 януари тази година.

От властите в Лос Анджелис публикуваха аутопсията на загиналите в катастрофата. Докладът показва, че Коби Брайънт е взимал метилфенидат, който се продава под името Риталин и се използва за лечение на разстройство на хиперактивност с дефицит на внимание и нарколепсия. Често е използвано от хора, работещи по високите етажи, което изисква голяма концентрация, постоянен прилив на нови идеи и добро настроение.

Данните също така разкриват, че пилотът на хеликоптера Ара Зобаян не е употребил алкохол или наркотици.

Докладът посочва, че всички пътници са претърпели незабавни и фатални наранявания, когато хеликоптерът се е разбил в хълма край Лос Анджелис. Това показва колко тежка е бил катастрофата .

Както е известно, семействата на загиналите пасажери на хеликоптера подадоха съдебен иск срещу хеликоптерните компании lsland Express Helicopters и Island Express Holding. В него те твърдят, че и двете компании, едната от които е притежавала злополучния хеликоптер, а втората го е експлоатирала, са проявили небрежност.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    1 0 Отговор
    трябвало е да има забрана за полети.....имало е мъгла,в деня на полета....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 die

    1 2 Отговор
    Напомнят ми на един Московски , така са тузарите падат от високо