Last news in Fakti

16 Май, 2020 11:42 5 830 5

Една от най-големите красавици в тениса показа перфектната си фигура (СНИМКИ)

  • камила джорджи

Камила Джорджи не си е губила времето по време на социалната изолация

Една от най-големите красавици в тениса показа перфектната си фигура (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Една от най-красивите тенисистки Камила Джорджи отново провокира своите фенове със секси снимки в социалната мрежа Instagram.

От доста време 28-годишната италианка от аржентински произход е без гадже, след като се раздели с Джакомо Мисини. Двамата бяха сгодени, но малко преди сватбата настъпи разрив в отношенията им.

Социалната изолация, предизвикана от коронавирусната пандемия, определено не се е отразила зле на перфектната ѝ фигура, като фотосите ѝ са доказателство за това.

СНИМКИ:

💕

Публикация, споделена от 🎀 Camila Giorgi 🎀 (@camila_giorgi_official) на Апр 9, 2020 в 7:52 PDT

#gymtime

Публикация, споделена от 🎀 Camila Giorgi 🎀 (@camila_giorgi_official) на Мар 1, 2020 в 7:46 PST


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаа

    20 0 Отговор
    Онемях
  • 2 ООО ДА

    24 0 Отговор
    Редовно гледам тенис и страшно ме кефи. Освен това е и голяма пушилка а за тоалетите с които играе са номер 1 и са толкова секси, че получавам ерекция. Блазе и на чурката, която шета там. Да е жива и здрава!
  • 3 ПЕНКО

    6 0 Отговор
    ЗАЩО ДНЕШНИТЕ "ПЕРФЕКТНИ ФИГУРИ " НЕ СТРУВАТ В ПАРИ -КОЛКОТО" ПЕРФЕКТНИТЕ "ФИГУРИ - НАРИСУВАНИ ОТ РАФАЕЛ;КАРАВАДЖО И ГОЯ И ... -ДОРИ ПИКАСОТО КОМУНИСТО И ... МОЖЕ БИ КИНГСЛИ И... !?!?!?!?!?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кочо

    0 0 Отговор
    Гришо - дръж!