Last news in Fakti

16 Май, 2020 15:51 2 971 5

Фетел ще напусне Формула 1, ако...

  • себастиан фетел-
  • ферари-
  • формула 1

Шефът на Макларън Зак Браун направи неприятна за феновете на пилота прогноза

Фетел ще напусне Формула 1, ако... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Четирикратният световен шампион Себастиан Фетел по всяка вероятност ще напусне Формула 1 в края на сезона. Такова е мнението на шефа на Макларън Зак Браун.

Фетел обяви, че няма да поднови изтичащия си в края на годината договор с Ферари, след като не успя да постигне разбирателство за финансовите условия за подновяването на контракта си с италианския екип. А Браун e на мнение, че опциите пред германеца за следващата кампания са крайно лимитирани.

"Себ е изключителен пилот, но вариантите за избор пред него са малко. В Мерцедес и Ред Бул не го чакат, а пътят му във Ферари очевидно приключи. Ние в Макларън също не сме разглеждали неговата кандидатура. Така единствената по-добра възможност за него остава Рено. Този отбор е перспективен, но ако реши да отиде там, Себастиан ще трябва положи много усилия, за да вдигне нивото му. Ако не му се занимава с това, за съжаление, той по-скоро ще напусне Формула 1", заяви Браун.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами сега ?

    4 2 Отговор
    Ко ш праим ?
  • 2 124

    5 0 Отговор
    Ще си харчи милионите с кеф
  • 3 Най- великият пилот на всички времена

    7 3 Отговор
    Е Сена
  • 4 Глупак 13

    0 6 Отговор
    Не е Сена макар че е велик.Двама са чупят носовете на величаеестесе Хънт и Розберг и после адио.Това са великите
  • 5 Фен на Макс

    2 0 Отговор
    Няма да ми липсва. Единствения му принос последните години е да забие колата в бариерата и да стане малко драма. Тази година ако всичко е нормално ще гледам с кеф как малкия Чарлс му натрива носа за довиждане.