Last news in Fakti

19 Май, 2020 15:53 1 794 2

Еди Хърн предложи сблъсъкът между Джошуа и Пулев да се състои в дома му

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • кубрат пулев-
  • еди хърн

Най-вероятно обаче е сблъсъкът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев да бъде отложен за есента

Еди Хърн предложи сблъсъкът между Джошуа и Пулев да се състои в дома му - 1
Снимка: БГНЕС

Боксовият промоутър и мениджър на Антъни Джошуа – Еди Хърн, излезе с интересно предложение за провеждането на дългоочаквания сблъсък между британеца и най-добрия български боксьор Кубрат Пулев.

Хърн предложи мегазрелището да се проведе в градината на дома му в Есекс, а идеята е била одобрена лично от Джошуа.

Мачът между Антъни и Кобрата трябваше да се състои на 20 юни на „Тотнъм Стейдиъм” в Лондон, но плановете бяха попарени от разразилата се пандемия от коронавирус, която блокира света и в частност спорта.

Хърн вече потвърди, че планува да организира летни срещи през юли и август, които ще се състоят без публика в градината на дома му, където той е израснал. На въпросните двубои ще могат да присъстват до 90 човека, съобразно разпоредбите за социална дистанция в Англия.

„Вчера разговарях с Антъни Джошуа по темата. Той от дълго време тренира тук, още от началото на кариерата си. Джошуа ми каза: „Това ми харесва, харесва ми идеята ти! С удоволствие бих се бил в офиса!” В този момент му казах: „Наистина ли?”, а той отвърна: „Да, би било невероятно, би било толкова различно”, сподели Хърн в телевизионно интервю.

Най-вероятно обаче е сблъсъкът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев да бъде отложен за есента, като не е изключено той да се проведе извън пределите на Великобритания, като Хърватия вече изрази желание да приеме мача.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ Народните милионери

    5 0 Отговор
    Този двубой между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще бъди отлаган до момента, в който Пулев се пенсионира и най-после се ожени за Андреа!
  • 2 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    1 0 Отговор
    Много си назад с информацията