19 Май, 2020 18:29 1 477 0

Организаторите на Токио 2020 бесни заради лого с COVID-19

  • токио-
  • токио 2020-
  • олимпийски игри

Логото на Игрите с COVID-19 отдолу беше "преднамерено" използвано

Организаторите на Токио 2020 бесни заради лого с COVID-19 - 1

Списание, което използва като пародия логото на отложените Олимпийски игри в Токио 2020 заедно с израза "COVID-19", разгневи местните организатори, които поискаха снимката да бъде изтрита.

Маса Такая, говорител на Игрите в Токио, заяви, че е "много разочароващо" да се види логото, използвано по такъв начин. Промененото лого беше публикувано в списание на чуждестранните кореспонденти в Япония. Такая заяви, че те са били помолени да премахнат изображението от онлайн изданието.

Логото на Игрите с COVID-19 отдолу беше "преднамерено" използвано, според Такая, и като такова представлява нарушение на авторските права. Поради пандемията от коронавирус Игрите в Токио бяха отложени с година и ще се проведат през 2021-а.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА