Last news in Fakti

20 Май, 2020 14:15 1 495 2

Казийски: Имам предложения от Италия и Азия

  • решение-
  • избор-
  • оферти-
  • волейбол-
  • отбор-
  • казийски

"Тепърва ще решавам къде ще играя", разкри волейболната звезда

Казийски: Имам предложения от Италия и Азия - 1
Снимка: БГНЕС

Българската волейболна звезда Матей Казийски даде много интересно интервю, цитирано от сайта volleynews.it, от дома си в Тренто, където изкара част от карантината по време на пандемията от коронавирус. 35-годишният волейболист разказа за пандемията, ефектите от това върху волейбола, перспективите му за следващия сезон и бъдещето му по принцип.

"Сега тепърва ще решавам къде ще играя. Първо трябва да видим дали ще има сезон. Сега изглежда, че всичко върви добре, така че съм уверен и всички се надяваме, че ще можем да играем. Имам няколко предложения измежду Италия и Азия и ще трябва да избирам. Да се говори за това и да се решение в момента е много трудно, защото ситуацията е неясна. Има проблеми и с договорите, нека да станат по-ясни. Но това е най-маловажния аспект, проблемът е, че каквото и споразумение да постигнете, може след 3-4 месеца да не е валидно, защото не се знае дали ще може да започнете отново да играете", споделя Казийски.

"Тук в Италия говорят за това, че ще можем да играем, сякаш е факт. Уверен съм в това, но не мога да бъда сигурен. Трябва да действате така, сякаш всичко е наред и след това да изчакате и да видите как върви. Да се надяваме, че нещата ще се подобряват", каза още българската звезда.

"Със сигурност ще има финансови трудности за италианския волейбол, но не мисля, че ще е толкова по-различно отколкото в останалите първенства. Виждам трудности, но те не са изключение за италианския шампионат", завърши Казийски.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хклиугц

    3 1 Отговор
    Кой си ти
  • 2 Беклемето

    2 6 Отговор
    Казийски - класически ренегат и родоотстъпник. Когато трябваше да играе за България, той си би камшика. Да си отива.