Last news in Fakti

20 Май, 2020 17:15 4 752 2

Еднорък плувец - параолимпиец избяга от акули (ВИДЕО)

  • акула-
  • акули-
  • плувец-
  • плуване-
  • параолимпиец

Успява да преплува с невероятна скорост разстоянието от 100 метра до брега и да се измъкна от акулите

Еднорък плувец - параолимпиец избяга от акули (ВИДЕО) - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Параолимпиецът Ариел Шренк Мартинес, който е плувец в испанския отбор B-SWIM, успя да избяга от акули и същевременно да подобри собствения си рекорд на 100 метра.

Ариел, който има увреждане на едната ръка, прави рутинната си тренировка в морето в курорта Коста Брава. В същото време майка му е на сушата и го чака да приключи с плуването. В един момент дамата забелязва, че много близо до 19-годишния ѝ син плуват две акули.

Параолимпиецът успява да преплува с невероятна скорост разстоянието от 100 метра до брега и да се измъкна от акулите.

„Моята майка започна да крещи като луда, че във водата има акули. Не съм в топ форма и едва не умрях от този спринт до брега. Започнах да се паникьосва ужасно и заплувах като луд.

Мисля, че бях на 100 метра от брега. Мисля, че това бяха 100-те метра, в които вложих всичко от моето сърце и душа. Това беше най-бързото плуване в живота ми", разказа Ариел.

"Напълно се съсредоточих върху викането, за да може той да излезе от водата. Страхът взе връх в този момент", казва майка му Каролина.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Акула джендер

    1 1 Отговор
    Не ги правят като едно време.
  • 2 А бе

    2 2 Отговор
    Случаят е показателен,че и при акулите има "параолимпийци"!
    Другият вариант е, че не са харесали "непълното" меню..