Last news in Fakti

21 Май, 2020 12:40 2 050 1

Наш национал ще играе в Италия

  • георги сеганов-
  • волейбол-
  • топ волей-
  • чистерна латина
Наш национал ще играе в Италия - 1

Разпределителят на мъжкия национален отбор Георги Сеганов ще играе в италианския Топ Волей Чистерна (Латина), съобщава volleyball.it.

Според информацията, въпреки усилените преговори на тима на Консар (Равена) с родния плеймейкър, той е променил мнението си. Повлиял е фактът, че латинци подготвят супер отбор за новия сезон, привличайки редица национали на "скуадра адзура" - Джулио Саби, Луиджи Рандацо, Оресте Кавуто, както и французина Кевин Тили.

За българина това ще е трети сезон на Апенините - след двата сезона в Глобо Банка Пополаре дел Фрузинате (Сора) (2016-2018).

През изминалия сезон Сеганов носеше фланелката на деветкратния шампион на Турция Халкбанк (Анкара). Тимът завърши на шестата позиция в класирането, след като двубоите бяха прекратени заради пандемията от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдам

    0 0 Отговор
    Този е много зле, за мен по-важно е да не играе в националния отбор на БГ. Само като го видя на терена и знам, че ще паднем. Все едно виждам з...... си части, че и по-зле.