Last news in Fakti

22 Май, 2020 19:52 2 213 4

Денис Родман влезе в ролята на адвокат на Джордан

  • баскетбол-
  • денис родман-
  • майкъл джордан-
  • хоръс грант

Родман сподели, че бившите съотборници на Джордан не са имали нужната воля за победа и не им прави чест да говорят по този начин

Денис Родман влезе в ролята на адвокат на Джордан - 1
Снимка: БГНЕС

Петкратният шампион от НБА с Детройт и Чикаго Денис Родман защити Майкъл Джордан от думите на Хоръс Грант, който нарече Ем Джей "доносник" и го обвини в лъжи. Родман сподели, че бившите съотборници на Джордан не са имали нужната воля за победа и не им прави чест да говорят по този начин.

"Психически не мисля, че момчетата бяха достатъчно устойчиви, за да се справят с това, защото Фил Джексън е спокоен треньор, а Майкъл е на принципа "ще го направя, гледай ме как ставам известен". Той не ми влияеше, тъй като аз вече имах тази воля да побеждавам, защото идвах от победители като Детройт и Сан Антонио. Не ми пукаше, защото вече бях известен", споделя Родман пред Good Morning Britain.

Освен Грант, Скоти Пипън също се чувства разочарован от филма, но не е говорил пред медиите за това. Крейг Ходжс също нападна Джордан заради "кокаиновия цирк".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Novus Ordo Seclorum

    13 0 Отговор
    Джордан е човека, лично отговорен за десетки хиляди деца, спортуващи от сутрин до здрач, че и след това в продължение на години, считано от началото на 90 те. Свръх влияние!!! Свръх спортист!
  • 2 Haze

    6 1 Отговор
    Шумахер-Ф1,Джордан-NBA,Тайсън-бокс и т.н. Човека-спорта, спорта-човека.
  • 3 555

    7 1 Отговор
    Хора без воля и хъс, е невъзможно да разберат Майкъл Джордан.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.