Last news in Fakti

23 Май, 2020 08:45 2 588 3

Лионел Меси призна, че е искал да напусне Барселона

  • футбол-
  • лионел меси-
  • барселона

Преди три години световният вицешампион имаше проблеми с данъчните власти в Испания, което го е накарало да мисли за напускане

Лионел Меси призна, че е искал да напусне Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Барселона Лионел Меси за първи път призна, че през 2017 година е искал да напусне клуба. Преди три години световният вицешампион имаше проблеми с данъчните власти в Испания, което го е накарало да мисли за напускане.

"По това време с цялата тази каша с хазната, исках да напусна, не за да си тръгна от Барса, а за да си тръгна от Испания. Чувствах, че се отнасят към мен несправедливо и не исках да оставам повече. Никога обаче не получих официална оферта, защото всички знаят, че искам да играя за Барселона", призна той в интервю за RAC1.

"Това беше много труден период за мен и семейството ми, защото хората не знаят какво точно се случваше. Всичко беше тежко, но е по-добре, че се случи, когато децата ми още бяха твърде малки, за да разбират", допълни шесткратният носител на Златната топка.

"Днес вече мисля за завършване на кариерата тук. Особено заради начина, по който се чувствам в този клуб, както и заради това как се чувства семейството ми в този град", завърши Меси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо

    3 11 Отговор
    Не е тайна ,че не знаеш и една дума на друг език и е нормално да не дойде офертата .... там си стой ,че ще те разкрият какъв си в действителност !!!!
  • 2 Ха ха

    4 6 Отговор
    Лаком бе. И миларди да взема, пак ще са му малко.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.