Last news in Fakti

23 Май, 2020 16:45 3 050 1

Хоръс Грант: Щях да сритам з*дника на Джордан, ако...

  • чикаго булс-
  • хоръс грант-
  • майкъл джордан-
  • баскетбол

Нямаше да го има Въздушния в момента

Хоръс Грант:  Щях да сритам з*дника на Джордан, ако... - 1

Трикратният шампион с Чикаго Булс Хоръс Грант не желае да спира с обидите по Майкъл Джордан. Освен репликите, че Въздушния е "лъжец" и доносник", Грант е бил готов да го пребие, ако наистина се било стигнало до това Джордан да му вземе храната в самолета.

"Щях да му сритам з*дника, момчета. Ако се бе опитал да ми вземе храната, щях да го пребия. Нямаше да го има Въздушния в момента. Нямаше да ги има и шестте титли, гарантирам ви го", заяви Грант в конферентен разговор.

Ем Джей не обърна голямо внимание на думите на Хоръс и заяви, цитиран от Стивън Ей Смит, че не чувства омраза към него. Денис Родман пък защити Въздушния, като сподели, че бившите му съотборници не са били психически стабилни и Джордан се е опитвал да ги направи такива.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    3 2 Отговор
    Хорас Грант се е разминал с бая бой. Може да си пуснете виловите тренировки на Джордан.