Last news in Fakti

23 Май, 2020 18:36 1 285 0

Барселона и Реал Мадрид следят ученик от Андалусия

  • диего фернандес талаверон-
  • севиля-
  • реал мадрид-
  • барселона

От Севиля вече преговарят с Талаверон за нов договор

Барселона и Реал Мадрид следят ученик от Андалусия - 1

18-годишният нападател на Севиля Диего Фернандес Талаверон е следен под лупа от испанските грандове Барселона и Реал Мадрид. Ученикът от Андалусия показа страхотна ефективност този сезон. Той вкара 22 гола в 22 мача на Националната младежка лига.

Футболистът отдавна е следен от Аякс, но по петите му вече са Барса и Реал Мадрид, което със сигурност ще вдигне цената му.

От Севиля вече преговарят с Талаверон за нов договор, като евентуално преподписване ще донесе повече пари в касата на клуба при евентуален трансфер. От ръководството убеждават играча и неговите агенти да не вземат прибързани решения.

Талаверон се присъедини към Севиля, когато беше едва на 14. Тогава клубът спечели борбата за младия футболист в конкуренцията на Малага.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА