Last news in Fakti

23 Май, 2020 20:11 2 672 3

Мениджърът на Кубрат Пулев организира грандиозен боксов мегаспектакъл в Пловдив

  • кубрат пулев-
  • ивайло гоцев-
  • бокс-
  • пловдив

За арена на галата е избрал Античния театър

Мениджърът на Кубрат Пулев организира грандиозен боксов мегаспектакъл в Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Втори боксов мегаспектакъл ще се състои в Пловдив в рамките на половин години. Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, урежда боксова гала под тепетата, която ще засенчи тази през декември в "Колодрума".

Този път Гоцев е решил битките да са под открито небе, както е на лондонския "Уембли". За арена на галата е избрал Античния театър, съобщава Марица

Мениджърът на Кубрат Пулев се надява местната власт и обществеността да одобрят идеята.

"Изключително доволен съм шоуто, което подарихме на Пловдив през декември. Тогава обещах, че съвсем скоро ще има ново голямо събитие в бокса в родния ми град. Идеята ми е покажем на света, че предложението ни мачът на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа да е в амфитеатъра в Пула има огромен потенциал.

Пула и Пловдив са били арена на гладиаторски битки и е съвсем естествено на амфитеатрите им да излязат съвременните гладиатори в битка на честта. Към идеята ми вече има голям интерес от страна на световни медийни гиганти като ESPN. Убеден съм, че с общи усилия ще успеем", каза Гоцев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    10 0 Отговор
    Мегаспектакъл Кубрат срещу Андреа. ХА ХА ХА!

    Коментиран от #2

  • 2 Дърт

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    Да бе, много ми падна в очите тоя! Като не я искаш, остави я, не е нужно насилие и то над жена!
  • 3 453

    1 2 Отговор
    И нея майка я раждала. А господ на теб Кубрат ви пожелавам да имаш семейство и да роди момиче и както нея биеш и твоята дъщеря.. Остави я, да не се повтарям и аз. Явно сте си омръзнали. Тя те обича, а ги си хойкаш, ревнува те. Може и да греша, но по описание на нея стигам до следното заключение. И на двама ви няма да е лесно, защото от много години сте заедно, но се свиква, ти с други, тя с друг.. Децата като се явят на бял свят и забравяш.. Ваш си проблем. Но счупен хляб цял не става. Ако не да търпи Андрея, да я пребиват, или ще те затвори с деца, той ще си ходи. Любовта влиза през вратата и излиза през прозореца. Всичко е докато се роди детето и.. Аз съм за Андрея. Подобен случай преди много години боксьор, но няма ка, че ми е братовчед... Не я биеше, но ТЖ го изпрати извън БГ и 1989 се върна и заедно.. Мила, но той скромен, на 18 г я доведе, тя учеше учителският.. Ревност.. Научи се в чужбина..
    Живи и здрави, сложна е. Обичта се превръща в ревност, ревността в лудост.