Last news in Fakti

25 Май, 2020 15:56 1 607 1

ЦСКА 1948 привлече бивш играч на Левски

  • цска 1948-
  • трансфер-
  • ботев пловдив-
  • левски-
  • пиргов

Димитър Пиргов заяви, че мечтае за челните места и за трофей

ЦСКА 1948 привлече бивш играч на Левски - 1
Снимка: cska1948.bg

Новакът в efbet Лига ЦСКА 1948 привлече защитника Димитър Пиргов от Ботев (Пловдив). 30-годишният централен бранител подписа договор за две години.

„Радвам се, че се разбрахме с ръководството на клуба и нямам търпение да започна тренировки с новия отбор“, коментира Пиргов пред официалния сайт на "червените".

Димитър е родом от Гоце Делчев и започва да тренира футбол в местния Пирин (Гоце Делчев). През 2016 г. спечели приза за най-добър бранител в Първа лига.

„Мечтая за челните места и трофей“, добави още Димитър Пиргов, който игра още в Славия и Левски, а от 2018 г. беше част от Ботев (Пловдив).

Това е второ ново попълнение в ЦСКА след Симеон Петров, който подписа с клуба през миналата седмица.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Накрая

    2 1 Отговор
    Един истински отбор - Левски и ЦСКА 1948, главболгарстрой ще дава, Делян ще дотира. Само от български момчета, максимум един- двама класни чужденци. Симеон Пашов да не се ослушва, ами да развърже кесията. После гледайте как и националния рязко дърпа. Истината е, че децата са богатството на една държава, същото важи и за клуб.