25 Май, 2020 19:57 4 208 5

Бивш играч на Интер: Франк де Бур провали кариерата ми

  • кариера-
  • съсипване-
  • интер-
  • де бур-
  • треньор-
  • еркин

"Още нямам обяснение как стигна до треньорския пост в клуб като Интер", заяви Джанер Еркин

Бивш играч на Интер: Франк де Бур провали кариерата ми - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Интер Джанер Еркин обвини треньора Франк де Бур в неуважение и го определи като главна причина за провала на кариерата му.

31-годишният краен бранител се присъедини като свободен агент към Интер през юли 2016 година. Моментално обаче бе пратен под наем в Бешикташ, само месец след пристигането си в Италия. Еркин така и не записа официален мач със синьо-черната фланелка.

„Смятах, че Интер ще е голяма крачка в моята кариера. Мислех си, че мога да играя футбол редовно, да печеля трофеи и да завладея сърцата на феновете“, споделя пред FCInterNews.it левият бек.

„Не исках да напускам Интер, дори когато Манчини си тръгна. Отношението на Де Бур спрямо мен беше ужасно. Той ме разкара сякаш съм тийнейджър, току-що дошъл от клубната академия. Беше неприемливо. Роберто Манчини залагаше на мен в предсезонните контроли. Той ми вярваше. Натъжих се, когато напусна треньорския пост. От Де Бур не получих никакво уважение. Той тотално промени пътя на моята кариера с поведението си“, твърди Еркин.

„Така и не разбрах защо Де Бур се отнесе по този начин с мен. Никога не бях част от плановете му, от първия ден, в който стъпих на италианска земя. Той ме остави извън групата за последната контрола преди старта на сезона. Дори не ми позволяваше да участвам в упражненията по време на тренировки. Трябваше да тренирам отделно от всички останали. Мисля си, че се опитваше да ме накара да се почувствам зле и сам да си тръгна. Просто нямам друго обяснение“. Добавя Еркин.

Никой от тима на Интер по това време не говореше добре за Де Бур. Той бе уволнен само 6 мача след старта на сезона.

„Всички знаеха що за човек е Де Бур. Още нямам обяснение как стигна до треньорския пост в клуб като Интер. Съгласен съм с мнението на Джонатан Биабиани, че това е най-лошият треньор в историята на Интер. Ужасен е фактът, че сънищата ми бяха обладани от човек, който остана в Интер едва два месеца и половина“, продължи нападките си Джанер Еркин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 888

    5 9 Отговор
    Турчин - футболист!:)))
    Sъщия виц като евреин миньор, нннегър скиор и ццциганин шофьор!:))

    Коментиран от #2

  • 2 nurmen

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "888":

    Изброй ми 1 само българин,действащ футболист в топ клуб в европа...аз ще ти кажа 10 турчина :)

    Коментиран от #4

  • 3 На 31 му провалили кариерата!

    2 0 Отговор
    Е нямам думи!
  • 4 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "nurmen":

    С тоя в Интер единадесет ли станаха?
  • 5 888

    0 0 Отговор
    Не ми казвай 10, само един ми кажи, но да е от световна класа, а не да е пълнеж в големите отбори и който се намира там поради бизнес-, политически, религиозни или други нефутболни интереси. Дали ще играе Арда Туран или Иванчо Иванов или Ханс Ханс си е едно и също за Барселона например!