Last news in Fakti

26 Май, 2020 06:53 2 963 10

Димитър Пенев се обяви против обединение между двете ЦСКА-та

  • димитър пенев-
  • футбол-
  • цска-
  • цска 1948

Онези какво могат да се сравняват с ЦСКА и да коментират?

Димитър Пенев се обяви против обединение между двете ЦСКА-та - 1
Снимка: БГНЕС

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев се обяви против обединение с новия член на efbet Лига ЦСКА 1948. Темата е обект на дискусии, като положително мнение изказаха Аспарух Никодимов и част от привържениците. Според Пената обаче такава тема не съществува.

"Това са несериозни неща. Първо, между двата клуба няма нищо общо. Онези какво могат да се сравняват с ЦСКА и да коментират? Не разбирам кой си ги измисля и ги пуска тези приказки. Това е ненормална работа дори да се обсъжда. Щяло да има две ЦСКА-та...Ама онези са 1948. Нямат нищо общо с ЦСКА. Има си закони, не е редна да ползват името и емблемата.

ЦСКА си плати емблемата, върна дългове. Цялата работа се прави, за да опитат да предизвикат нашите фенове да направят някоя грешка. И ако стане нещо, после ще го пишат на наш гръб, на името на ЦСКА, на президента, ще има коментари. Това е целият умисъл според мен", казва Пенев пред "Тема Спорт".

Той говори и по въпроса за реконструкцията на "Българска армия", която беше забавена заради пандемията.

"От наша страна всичко е точно. Беше направена оценка, но не знам защо се бавим. Нали дойдоха от комисията и видяха какво е? Да не чакат тухлите да започнат да падат? Все пак това е 50-годишен стадион. Собствениците са много загрижени. Дано не повтаряме епидемии и болести, а вече да погледнем малко към цимента и тухлите и да започнем да градим нещо за поколенията", допълва Стратега.

"За Купата ни чакат сериозни мачове. Там не можеш да наваксаш точките и а поправяш грешките. Дано в БФС да не им мине през акълите да направят полуфиналите в един мач. То ще е все едно да отидеш да си купиш бельо и да го забравиш в магазина. Всеки от четирите отбора ще се хвърли, ще е много интересно. Но това не означава да забравим първенството. Да не се получи така, че на футболистите да им избягат душите. Да, на феновете им омръзна без трофей. И с ръководството е така. Да не говорим, че на тях и други неща са им на главите. Трябва да се планират финанси, за отбора, много теми са актуални", казва Пената и се спира на темата с оцеляването на Левски, която доминира в последните седмици.

"За Левски нищо няма да казвам. Няма да е спортсменско ние да ги коментираме като цесекари. Дано да се оправят и да си играем дербитата. Аз се надявам всичко с тях да е добре. Вече обаче започвам да се питам хората в БФС да не са отишли някъде на лагер. Къде са се покрили? Кога ще правят конгрес? Обидно и несериозно е това отношение. Време е да се раздвижат", завършва легендарният специалист.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА София фалира и го закриха ...

    14 26 Отговор
    Има само едно ЦСКА и то е 1948 ,а не Литекс София - Ловеч . След няколко години естествения развой на събитията ще наложи този тим ,като единствения истински наследник на армейския клуб от едно време ....

    Коментиран от #7

  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    20 21 Отговор
    Разбира се че няма нищо общо между двата отбора едните са съвсем нов отбор а другите са Литекс обединен с Чавдар Етрополе и пристигнали в София а Цска фалира.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лост

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Безпристрастен. Точно пък левскар да пише в момента е малко странно. Като ги гледам накъде са се запътили.

    Коментиран от #6

  • 6 Левски 1914

    9 5 Отговор

    До коментар #5 от "Лост":

    На къде са се запътили не знам Бокича каквото са решили ще го направят, ако ЛЕВСКИ отидат във В група ще ги подкрепям аз съм левскар но направят ли коалиция като Литекс и още два три отбора се отказвам.
  • 7 стар цесекар

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА София фалира и го закриха ...":

    Колко да е "единствения истински наследник на армейския клуб от едно време" след като е учреден 2016 г. Този клуб не е никакъв наследник на ЦСКА "Септемврийско знаме" и "Средец", а после пак ЦСКА, а е просто още един клуб с четирите букви.

    Коментиран от #10

  • 8 Мим

    5 3 Отговор
    Абе Пена,специално за цска -София не си прав,защото това нее никакво цска,а си е от Ловеч,ти забрави ли,че истинското фалира и се създаде цска 48 на негово място, Ловеч ги избраха в София да са в А група,преместен отбор, кое не си раазбрал тук?
  • 9 зьгцкжлб

    0 0 Отговор
    Никой не е дал правото на някакви безмозъчни подуенски отрепки да коментират ЦСКА. Някакви наркоманизирани боклуци от фалирал отбор без никакви успехи, история и бъдеще тръгнали да коментират великия Централен Спортен Клуб на Армията. Това не ви е педеерастката синя кочина ясно ли ви е ? Гледайте си жалкото подобие на отбор че сте се насррали яко.
  • 10 А колко

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "стар цесекар":

    ЦСКА -СОФИЯ Е ОТ СОФИЯ? В случая има сблъсък между правото /писаните закони/ - и морала. И ако има здрав разум, този сблъсък трябва да се предотврати преди да е станало късно. ЦСКА не изчезна, когато "го "изчезнаха" - сега, когато са два, опасността да изчезне е много голяма. Разбира се, подобни глупости като заканите на един от Литекс, че ще съди ЦСКА, ЗАЩОТО той бил ЦСКА, СА БЕЛЕГ НА НЕИНТЕЛИГЕНТНОСТ - НО ЯВНО ГРИША ГАНЧЕВ ТРЯБВА ДА НАМЕРИ ИЗХОД. ВСЕ ПАК ТОЙ ДАДЕ ПАРИТЕ ЗА ЕМБЛЕМАТА И КУПУВАНЕТО НА ЕДНА ЛЕГЕНДА!