Last news in Fakti

26 Май, 2020 08:26 2 283 5

Гриша Ганчев с ЦСКА в Панчарево, надъхва "армейците"

  • цска-
  • гриша ганчев-
  • футбол-
  • панчарево

В момента от ЦСКА тренират на две големи групи от по 11 човека, като се набляга на физическата подготовка

Гриша Ганчев с ЦСКА в Панчарево, надъхва "армейците" - 1
Снимка: БГНЕС

Силният човек в ЦСКА Гриша Ганчев е проследил тренировка на отбора в базата в Панчарево. Той е посетил занимание в края на миналата седмица и е надъхал отбора преди оставащите двубои до края на сезона, информира "Тема Спорт".

Заедно с него са били и останалите от ръководния екип на червените. В момента от ЦСКА тренират на две големи групи от по 11 човека, като се набляга на физическата подготовка. Футболистите са стартирали и двустранни игри. От петък, 27 май, всички отбори ще имат право да водят заниманияв пълъне състав, така че ще набляга на тактиката.

ЦСКА е планирал контрола в събота, 30 май, срещу Ботев Враца. Днес ще стане ясен и часът на мача и мястото на провеждане - "Българска армия" или базата в Панчарево. От клуба планират да излъчат контролата по интернет, тъй като журналисти и фенове няма да бъдат допускани.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    7 7 Отговор
    Г–н Борисов преди два три дни писахте че според Дора Милева използването на Цска е неправомерно и подсъдимо вие защо го използвате защо не пишете цялото име на отбора чийто собственик е този на снимката.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мим

    3 0 Отговор
    Надъхването може да стане,като напълни гушките на скъпите си ментета чужденци, но за 1 седмица най много,следващата пак трябва да ги надъхва,ама той има захари, петрол , заводи и други покрити ,,неизвестни" капитали на простолюдието,така че все има да надъхва,ама ако вземе Бодура,той също надъхва..
  • 5 Дико Сашов

    2 0 Отговор
    Драги зрители! Извънредно, ексклузивно, потресающо включване от мястото! Ето вижте...
    Чакай, чакай малко... Асене, Асене! Върни малко. Още малко! Стоп кадър, забавен каданс..Още, още върни! Стоп!
    Ето тук в този момент Г.Г. им честити Байряма! Али Соу и Ахмед Ахмед дариха Г.Г. с баклава и локум! Аферим, Машалла!