Last news in Fakti

26 Май, 2020 11:22 7 963 2

Шокиращо разкритие на приятелката на застрелялия се футболист

  • милян мирдакович-
  • футбол-
  • самоубийство

Държеше се така, сякаш се бори с нещо, но не знам какво

Шокиращо разкритие на приятелката на застрелялия се футболист - 1

Приятелката на застрелялия се бивш сръбски нападател Милян Мирдакович - Ивана Станич направи шокиращо разкритие, след като сама видяла как той слага край на живота си, стреляйки с пистолет в главата си.

„Той можеше да се самоубие предната вечер. Беше пиян и това имаше голям ефект върху него. Взех му чантата с пистолета да е далеч от него. Казах му, че има син, който много го обича, и хора, които също го обичат. Той беше депресиран и разтревожен през последния период. Държеше се така, сякаш се бори с нещо, но не знам какво“, сподели приятелката му Ивана Станич.

На другата вечер обаче този път никой не може да спре Милян и той слага край на живота си.

„Синът му живя с нас известно време. Имахме планове за бъдещето и сега той го няма. Не мога да се върна в апартамента, ще взема своите неща от там, но все още не мога да отида там", добави Станич.

Тя публикува и снимка в социалните медии на нападателя, като под нея написа: „Спи дълбоко, любов моя“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ахаха

    6 3 Отговор
    чао бамбино
  • 2 ддд

    2 2 Отговор
    футболисти дал господ. да малко тегаво да вземаш много пари и изведнъж заплата. а каква дейност може да извършва бивш футболист?