26 Май, 2020 11:56 1 625 3

Зинедин Зидан е най-добрият треньор в историята на Шампионската лига

  • зинедин зидан-
  • футбол-
  • реал мадрид

Французинът е единственият треньор, който е печелил три поредни трофея в престижния турнир

Зинедин Зидан е най-добрият треньор в историята на Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Реал (Мадрид) - Зинедин Зидан беше избран за най-добрия треньор в историята на Шампионската лига от сайта "Squawka".

Французинът е единственият треньор, който е печелил три поредни трофея в престижния турнир. Това се случи през 2016, 2017 и 2018 година.

На втора позиция е нареден мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, който изведе Барселона до два триумфа в Шампионската лига през 2009 и 2011 година.

Топ 3 допълва италианецът Карло Анчелоти, който е печелил трофея с Милан през 2003 и 2007 година, както и с Реал Мадрид през 2014 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жозе

    0 0 Отговор
    Аууу, СПЕЦИАЛНИЯТ швед ще се разсърди !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Kuku

    0 0 Отговор
    Боже мой. С отбора, с който разполагаше, магаре да вържеш за треньор, щяха пак да мачкат. По-скоро най -добрият треньор трябва да е този, който е печелил трофея с различни отбори примерно. Чоло, Мо, Клоп. Ей това са треньори. С неголеми отбори, с неголеми финанси, без големи имена...
    Зидан като е толкова велик що не хване един нормален отбор и поне местното първенство да спечели, остави ШЛ...