Last news in Fakti

26 Май, 2020 13:40 1 517 0

Предложение за брак и развод на едно и също място преживя спортист

  • ръгби-
  • пол самсън-
  • кристи галахър

На същото място, със същото питие, аз ѝ предложих брак...

Предложение за брак и развод на едно и също място преживя спортист - 1

Предложение за женитба и такова за развод в един и същи бар и с едно и също шампанско се случват на бившата звезда по ръгби на Англия Пол Самсън и тв водещата Кристи Галахър. Днес това се струва забавно на някогашния национал на “трите лъва”.

“С Кристи се запознахме в бар на по чашка шампанско, спомня си Пол. - На същото място, със същото питие, аз ѝ предложих брак. 15 години по-късно на същото място, пак с шампанско, тя ми предложи развод. Само дето бяхме в другия край на бара. На моето предложение тя се съгласи веднага, аз на найното - също.

Самата Кристи обяснява решението си така: “Пол изпадна в депресия след смъртта на баща си и аз бях до него. Но продължи с години, което не е нормално, и реших да се разделим.”

Предложение за брак и развод на едно и също място преживя спортист


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА