26 Май, 2020 17:25 6 233 5

Аудио запис показва тъмната страна на Майкъл Джордан

  • майкъл джордан-
  • баскетбол-
  • айзея томас

Еър Джордан е натиснал ръководните фактори в националния тим на САЩ Айзея Томас да не бъде включен в т. нар. Dream Team за Олимпийските игри в Барселона през 1992 година

Аудио запис показва тъмната страна на Майкъл Джордан - 1

Враждата между Майкъл Джордан и Айзея Томас е добре известна, но ето, че сега се появи и аудиозапис, който още по-силно разпалва тази интересна тема. В подкаста The Dream Team Tapes журналистът Джак МакКелъм представи аудио клип, който според медиите в САЩ, е живо доказателство за омразата на Въздушния към Айзея Томас. Нещо повече, записът е представен като свидетелство, че Еър Джордан е натиснал ръководните фактори, отговарящи за националния тим на САЩ Пойнт гардът на Детройт Пистънс по това време да не бъде включен в т. нар. Dream Team за Олимпийските игри в Барселона през 1992 година.

Томас действително не попада в “Дрийм тима”, а във въпросния аудиозапис Джордан казва, че няма да играе на форума в Барселона, ако Айзея Томас е част от състава на Team USA. Намесени в аудио клипа са също имената на президента на комитета по селектиране на националния отбор на САЩ по това време Род Торн и легендата Чарлз Баркли.

“Род Торн ми се обади. Казах му: “Род, няма да играя, ако Айзея Томас е в отбора”. Той ме увери: “Знаеш ли какво? Чък (Чарлз Баркли - б.р.) не иска Айзея. Така че Айзея няма да бъде част от отбора”, казва Джордан в аудиозаписа или поне това е версията, представена от американските медии, тъй като точните думи на Въздушния не се чуват и разбират съвсем добре.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бисер

    6 0 Отговор
    Местя
  • 2 ДГД

    2 1 Отговор
    БХ за скачащите маймуни!!!
  • 3 радев

    3 1 Отговор
    Този да няма и светла страна?Че той си е бая тъмен.
  • 4 Така е при голямата

    0 0 Отговор
    демокрация. Пак добре, че не е поискал да го обвинят в приемане на допинг, щото като искаш някой да го елеминираш това е най.сигурния вариант за неучастие в Олимпийски игри. Примери много...
  • 5 Yyy

    0 0 Отговор
    Не само Майкъл не го е искал в отбора. А всички расисти, които никога не са обличали анцунг по физическо, трябва да ви се отрежат пръстите.