Last news in Fakti

29 Май, 2020 08:25 1 880 4

ЦСКА 1948 започна преговори с Красимир Балъков

  • красимир балъков-
  • цска1948-
  • цска 1948-
  • футбол

Встъпителните разговори между двете страни вече са проведени, но детайлите ще се уточняват от началото на другата седмица

ЦСКА 1948 започна преговори с Красимир Балъков - 1
Снимка: БГНЕС

На 1 юни легендата на българския футбол Красимир Балъков ще започне преговори с новака в елита ЦСКА 1948, твърди "Меридиан мач".

Встъпителните разговори между двете страни вече са проведени, но детайлите ще се уточняват от началото на другата седмица. За момента се предполага, че Бала ще стане главен мениджър на "армейците", а в щаба му ще остане досегашният треньор Йордан Юруков.

За последно Балъков бе национален селекционер, но напусна след скандалната загуба с 0:6 от Англия. Преди това той водеше успешно Етър, който дори стигна до бараж за Европа. У нас той е бил треньор още на Черноморец (Бургас) и Литекс, а в чужбина - на Грасхопър, Санкт Гален, Хайдук (Сплит) и Кайзерслаутерн.

В ЦСКА 1948 имат и резервен вариант, ако не постигнат договорка с Бала. Това е Росен Кирилов, който също доскоро води "Болярите". Бившият национал е бил помощник-треньор в ЦСКА, Славия и Витоша (Бистрица), а след това стана наставник на "тигрите" и Етър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    3 1 Отговор
    Ако стане ще провокира цска-София..
  • 2 Страничен

    6 0 Отговор
    Този ще ги върне в Б група! Голям футболист , в един момент беше и най добрият халф в света! Но като треньор кръгла нула!

    Коментиран от #3

  • 3 ветеринарен психолог

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Страничен":

    Балъка беше халφ световно ниво, но като треньор е кръгла нула. като мениджър е под нулата. ще се борят да не изпаднат.
  • 4 Бай ти Дончо

    5 0 Отговор
    Най добрия вариант за ЦСКА 1948 е Стойчо Стоев ако е свободен ... Балъков е скъп треньор с големи изисквания и нулеви резултати...