Last news in Fakti

29 Май, 2020 08:41 2 796 7

Мартин Минчев, Кръстев и Тонев са прекалено скъпи за ЦСКА

  • футбол-
  • цска-
  • мартин минчев-
  • филип кръстев-
  • димитър тонев

Така от "армейците" отново ще се насочат към привличането на чужденци

Мартин Минчев, Кръстев и Тонев са прекалено скъпи за ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е направил опит да привлече трима от най-обещаващите играчи в родното първенство, но е ударил на камък заради бомбастичните цени, поставени от техните клубове. Това стана ясно след срещата на част от феновете със собствениците на клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов.

"Червените" са отправили запитване към Славия за офанзивния халф Филип Кръстев, към Черно море за крилото Мартин Минчев и към Ботев Пловдив за един от обещаващите им играчи Димитър Тонев. Поисканите суми обаче са били твърде големи и са отказали ЦСКА.

"Белите" са поставили цена на Кръстев от над 3 милиона лева. От Борисовата градина са отправили запитването си наскоро, но интересът им бързо е бил охладен.

Черно море пък е обявил трансферна сума от над 2 милиона лева за Мартин Минчев. Макар само на 19 години, той вече е с над 80 мача в професионалния футбол, като има и 4 мача за националния отбор на България.

Ботев пък е поискал 1 милион лева за Тонев, което също се е видяло прекалено нереална цена за "червените".

Така от ЦСКА отново ще се насочат към привличането на чужденци в предстоящата си селекция. На срещата с феновете се е коментирало, че новите ще са между 5 и 7. От клуба вече си тръгнаха четирима - Албентоса, Давидов, Анита и Отабор. А след края на сезона ще си тръгнат и още няколко човека.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ирина Флорин

    1 1 Отговор
    Само лилави ли ще гледаме? Пуснете поне един бледолик като за цвят...може и българин да е, щото те станаха малцинство - да не им се нарушават правата!
  • 3 ветеринарен психолог

    3 0 Отговор
    щом 2 млн. са прекалено много за клуба,значи директно се отписва титлата за 10 години напред. И за какво ще се строи нов стадион,щом сегашната посещаемост е 300 човека на мач? Пак ще свободни агенти от аφрика,които се спъват в топката. Гледал съм на националния стадион,как играчите на еврошампиона Байерн,изглеждаха като рахитични джуджета пред нашите български момчета и още в 18 минута тръгнаха да напускат унизени терена. Сегашните са просто надничари. Това не е ЦСКА а φк Пародия!
  • 4 Кой68

    0 1 Отговор
    Дали си струват парите?
  • 5 Мим

    2 1 Отговор
    Що да са скъпи,като вземе от занзибар и им плаща минимум по 20 бона евра да не му излизат по евтино.Явно такава му е политиката да има и комисионни..
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Локо-Сф

    0 0 Отговор
    Виждате ли колко е измислена и фалшива цялата им система?И не само при тях.Щом не могат от набор да вадят по 2-3 момчета всичко е фалш и пране на пари и тъмни сделки с купуване на някакви чужденци!Смърди та чак не се търпи!И не само при тях, уви!