29 Май, 2020 10:10 1 365 2

Бранител на ЦСКА желан от клуб във Франция

  • цска-
  • брадли мазику-
  • троа-
  • футбол

Юношата на Лориен, и национал на Конго, е на челно място в трансферния списък на френския отбор

Бранител на ЦСКА желан от клуб във Франция - 1
Снимка: БГНЕС

Крайният бранител на ЦСКА - Брадли Мазику е попаднал в трансферните планове на Троа. Юношата на Лориен, и национал на Конго, е на челно място в трансферния списък на френския отбор, информира "Меридиан Мач".

Има обаче сериозен казус, от който зависи сделката. Троа завърши на 4-ото място в Лига 2, преди сезонът във Франция да бъде прекъснат преждевременно. Отборът обаче бе само на 2 точки от третия Ланс, който влезе директно в Лига 1. Троа, Аячо и Клермон поискаха правото да играят бараж за влизане в елита, но такъв им бе отказан от Лигата и Олимпийския комитет. Трите клуба обаче ще търсят правата си в съда. При успех и евентуално влизане в Лига 1, Троа със сигурност ще привлече футболиста на ЦСКА.

Мазику пристигна на "Армията" в края на миналото лято и почти веднага се наложи като титуляр. Французинът с африкански корени е еднакво добър и в защита и в атака, което го нарежда сред най-качествените чужденци в Първа лига.

Актуалната му цена според специализирания сайт transfermarkt.de е 600 хил. евро, но само преди два месеца той е струвал 750 хил. евро, като сумата е тръгнала надолу заради пандемията от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.