Last news in Fakti

30 Май, 2020 10:31 2 420 8

25-годишен футболист почина от коронавирус

  • футбол-
  • боливия-
  • коронавирус

Той беше част от отбора на университета Тринидад

25-годишен футболист почина от коронавирус - 1

На 25-годишна възраст от коронавирус почина Дейберт Франс Роман Гузман. Той беше част от отбора на университета Тринидад, който играе в една от долните дивизии на футболния шампионат на Боливия, съобщава вестник "Сън'".

По-рано тази болест отне живота на баща му Белизарио Роман, който беше бивш президент на клуба, и на чичо му Кармело Роман, който беше мениджър на местния клуб Депортиво. И тримата живееха в Бени. Този регион на Боливия беше в най-тежката епидемиологична ситуация в страната.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангъра

    6 5 Отговор
    Инфекцията не е опасна.
  • 2 Гост

    11 7 Отговор
    И на семействата на тези хора ли са предлагани пари да ги пишат умрели от covid? Това 25 годишно момче спортист и то ли е било с болно сърце диабет и тн? Трагедия за семейството . Гледайте и четете какво става по света ( защото става ли там може да стане и тук) ! Не се отпускайте вирусът го има и не е безобиден ! Никой не знае как ще го изкара и по-важното ще го изкара ли! Затова не подценявайте ситуацията пазете се доколкото е възможно за да може да се задържи тази тенденция с малко заразени и починали в България!
  • 3 факт

    7 3 Отговор
    А от грип и други вируси умират и малки деца , обаче никой не затваря целият свят затова . Стига сте търсили м/у 7 милиарда на тази планета някой по-млад умрял с корона вирус !
  • 4 Да ама не

    1 6 Отговор
    Ето заради такива хора по цял свят няма да се отървеме от вирусът скоро.
  • 5 иванчо

    6 4 Отговор
    А кой може да гарантира,эа себе си,че е напълно эдрав?Я погледнете какво ядем ("пластмасови" и пълни с нитрати эеленчуци,пилета,станали "гиганти" эа месецит.н. какъв въэдух дишаме,каква вода пием.Така,че не слушайте Мангъров ,а се паэете и се надявайте да не срещнете вируса.
  • 6 иванчо

    5 4 Отговор
    А кой може да гарантира,эа себе си,че е напълно эдрав?Я погледнете какво ядем ("пластмасови" и пълни с нитрати эеленчуци,пилета,станали "гиганти" эа месецит.н. какъв въэдух дишаме,каква вода пием.Така,че не слушайте Мангъров ,а се паэете и се надявайте да не срещнете вируса.
  • 7 Гост

    4 2 Отговор
    Именно и аз това казвам никой не знае как ше го изкара!
  • 8 м даа

    6 0 Отговор
    Иванчо , ама Мангъров поне за България се оказа напълно прав , човека е супер специалист в тази област и много добре познава ситуацията тук . И не само той , я поговорете с медици от Пирогов например , ама не тия от ръководството , ще чуете колко "страшно" е уж положението . Впрочем нека всики от вас си помисли колко болни с корона познава лично , ще се удивите , че май никой. Нормално през зимните месеци масово все някой около нас е пипнал някакъв вирус или грипа , особено децата , а сега май нещо нямаааа .