30 Май, 2020 15:09 1 347 1

ПСЖ дават 60 милиона евро на Лацио за халф

  • сергей милинкович-савич-
  • лацио-
  • псж-
  • футбол

Президентът на Лацио Клаудио Лотито по-рано се похвали, че е отхвърлил предложение за Милинкович-Савич в размер на 100 милиона евро

ПСЖ дават 60 милиона евро на Лацио за халф - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ няма да спре да пазарува от Серия А през това лято. Парижани вече са направили предложение в размер на 60 милиона евро на Лацио за Сергей Милинкович-Савич.

Според медиите във Франция интересът на ПСЖ към сръбинът не е тайна за никого и той продължава вече няколко години. Халфът е желан и от Манчестър Юнайтед, Ювентус и Интер.

Досега „римските орли“ се съпротивляваха успешно на всички предложение, но le10sport.com твърди, че ПСЖ са на път да спечелят битката с предложение от 60 милиона евро за Милинкович-Савич.

Но това по всяка вероятност отново ще бъде отказано, след като Лацио е на път да се класира в Шампионската лига и все още има шансове за Скудетото.

Френските медии твърдят, че евентуално предложение от 70 милиона евро ще може да доведе сръбския национал на „Парк де Пренс“.

Президентът на Лацио Клаудио Лотито по-рано се похвали, че е отхвърлил предложение за Милинкович-Савич в размер на 100 милиона евро, но пандемията от коронавриус може да го принуди да продаде един от най-добрите си футболисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The Ghost

    1 1 Отговор
    Есента като се върне коронавируса, да викат тез гелосани п е д @ л и да пимагат