31 Май, 2020 13:25 1 261 0

Висшата лига е без COVID-19

  • висша лига-
  • футбол-
  • коронавирус

Над 1130 футболисти и представители на треньорските щабове от общо 20 клуба преминаха пробите за четвърти път

Висшата лига е без COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

В отборите от Висшата лига в Англия няма нито един положителен тест за коронавирус, стана ясно в събота. Над 1130 футболисти и представители на треньорските щабове от общо 20 клуба преминаха пробите за четвърти път. Тестовете бяха направени на 28 и 29 май.

Вратарят Арън Рамсдейл от Борнемут и Адриан Мариапа от Уотфорд, които в предишен етап на прегледите бяха с положителни проби, също са с отрицателни тестове за новия COVID-19.

Очаква се английското първенство да бъде подновено на 17 юни, като още 92 мача остава да бъдат изиграни до края на сезон 2019-2020. Двубоите от Висшата лига бяха прекратени принудително в средата на март.

Във всеки един клуб от елита в Англия ще бъдат правени по общо 60 теста за коронавирус преди изиграването на мачовете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА