Last news in Fakti

1 Юни, 2020 18:03 1 555 0

Лампард иска Санчо и Коутиньо в Челси на всяка цена

  • класа-
  • настояване-
  • селекция-
  • трансфери-
  • челси-
  • лампард-
  • коутиньо-
  • санчо

Специалистът е провел онлайн среща с шефовете на клуба, на която е настоял за добавянето на още класа към неговия състав

Лампард иска Санчо и Коутиньо в Челси на всяка цена - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Франк Лампард настоява отборът да бъде подсилен с Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд и Филипе Коутиньо от Барселона, твърди „The Sun“.

Според информацията, Лампард е провел онлайн среща преди дни с шефовете на клуба, на която е настоял за добавянето на още класа към неговия състав.

Мениджърът на Челси е гарантирал, че ще продължи подетата от него линия и ще дава шанс на младежи от академията да пробиват в първия състав, но на всяка цена смята, че отборът трябва да се подсили в определени линии, за да бъде конкурентен и да се бори за титлата през следващия сезон.

Лампард е препотвърдил своя интерес към Санчо и Коутиньо, а също така са били обсъдени и алтернативни варианти за селекцията на Челси. Сред обсъжданите други имена са това на Кай Хаверц, Тимо Вернер, Бен Чилуел, Хесус Корона.

„Със сигурност съм развълнуван от състава, с който разполагаме. Имаме млади играчи и ако успеем да получим няколко качествени попълнения на определени позиции, където смятам, че имаме нужда, ще изградим много силен състав“, коментира Лампард за списанието на Челси.

Лондончани вече си осигуриха едно ново попълнение за следващия сезон, след като привлякоха Хаким Зиеш от Аякс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА