1 Юни, 2020 19:18 1 456 1

Президентът на Милан: Не очаквайте да си върнем скоро старата слава

  • скарони-
  • президент-
  • слава-
  • история-
  • милан-
  • връщане-
  • треньор-
  • приоритет-
  • стадион

"Приоритетът е новият стадион в Милано", разкри Паоло Скарони

Президентът на Милан: Не очаквайте да си върнем скоро старата слава - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Милан Паоло Скарони смята за утопична възможността клубът бързо да се върне към старата си слава предвид кризата при "росонерите" от последните години. Той също така говори и за други теми, свързани с отбора и местния футбол.

"Надявах се, че Купата на Италия ще се изиграе през август за по-добър рестарт. Два мача, пълни с адреналин, непосредствено след паузата са много стресиращи за играчите. Накрая беше постигнат компромис за 12 юни, оставам оптимист. В лигата всички гласувахме единодушно за подновяването на сезона. Готови сме да играем възможно най-скоро. Засега имаме доверие в Стефано Пиоли. Не знам дали ще пристигне германският наставник. Иван Газидис взима решенията. Дори не знам кога той говори с други кандидати. Имаме вяра в Пиоли и в Паоло Малдини. Оставам фокусиран върху план "А" за шампионата, така че се надявам да няма нужда от план "Б" или план "В". Този дебат не ме вълнува много. Концентриран съм върху завръщането и приключването на първенството на терена. Сигурен съм, че относително бързо ще загърбим коронавируса.

Положихме неимоверни усилия да съкратим разходите. Газидис се съсредоточи върху това. Бъдещето се състои от млади играчи на разумни цени. Не желаем още санкции от УЕФА. Финансовият феърплей предотвратява лудост. Така ние можем да видим един по-малко налудничав свят. Милан иска да поддържа ниски разходи и да увеличи приходите. Клубът излиза от дълъг период на криза. Изглежда утопично да се мисли, че възраждане може да се постигне бързо.

Приоритетът е новият стадион в Милано и се надявам скоро да има позитивни новини. Стадионът не е исторически паметник. Ще запазим основите на "Джузепе Меаца", той няма да изчезне, но ще построим стадион, подходящ за сегашните времена. Фактът, че има два инвеститора, които искат да изградят най-красивия стадион в света, изглежда като чудо. Златан Ибрахимович? Дано да можем да видим Ибра отново. Надявам се, че той ще успее да се върне към игра. Прочетох успокояващи новини от Швеция", коментира Скарони пред Radio Anch’io Sport.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.