2 Юни, 2020 07:20 2 443 1

Съдията на Левски-Лудогорец вече е част от ръководството на БФС

  • николай йорданов-
  • футбол-
  • бфс-
  • левски-
  • лудогорец-
  • съдия

Николай Йорданов вече навърши 45 години, но като бивш международен съдия ще свири мачове в efbet Лига до края на 2020 г.

Съдията на Левски-Лудогорец вече е част от ръководството на БФС - 1
Снимка: БГНЕС


Елитният ни рефер Николай Йорданов, който този петък ще свири дербито Левски-Лудогорец от рестарта на efbet Лига, вече е част от ръководството на БФС, съобщава Gong.bg. Той ще заеме поста секретар на Съдийската комисия при ЗС на БФС-София, който беше овакантен след назначаването на Стоян Алексиев за мениджър на родните арбитри.

Николай Йорданов вече навърши 45 години, но като бивш международен съдия ще свири мачове в efbet Лига до края на 2020 г. Така до Нова година той ще съвместява работата си на терена с тази в БФС. Софиянецът държи рекорда за най-много ръководени срещи в елита у нас. В периода 2007-2017 Николай Йорданов беше съдия на ФИФА.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боздуганов

    3 0 Отговор
    Свинаров Домузов, държи всякакви права в лигата. Всичко е цирк. Леевски трябва да се закрие, отбора на народната милиция. 🙄😏😊🖕🖕🖕