Last news in Fakti

2 Юни, 2020 14:00 1 546 0

От Барселона отричали да са знаели за заразените с коронавирус

  • барселона-
  • коронавирус-
  • футбол

Каталунците били категорични, че лигата ги уведомила, че отговорността за обработката и разгласяването на информацията е нейна

От Барселона отричали да са знаели за заразените с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

От Барселона са отрекли да са знаели за положителните тестове за коронавирус на петима футболисти и двама треньори на клуба и са уверили, че от Ла Лига не са им съобщили за тях, пише AS.

Каталунците били категорични, че лигата ги уведомила, че отговорността за обработката и разгласяването на информацията е нейна. Оттам ги уверили, че ще осведомят клуба в случай на заразени. От Барселона твърдяли, че тестовете са били направени от частна лаборатория и резултатите са били изпратени директно на Ла Лига. От футболната лига счели, че щом заразените са прекарали болестта без да разберат, то положителните тестове не били от значение и поради тази причина не съобщили за случаите. Вместо това те отговорили на клуба, че във въпросния момент нямало нито един заразен там.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА