Last news in Fakti

3 Юни, 2020 12:28 1 466 4

Голям интерес от феновете за първия мач на ЦСКА

  • фенове-
  • цска-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Пропуските първоначално бяха виртуални, преди вчера да бъде взето решението да има публика по стадионите

Голям интерес от феновете за първия мач на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е регистрирал голям интерес към билетите, които пусна за двубоя с Локо (Пловдив) на 14 юни на „Армията“.

Пропуските първоначално бяха виртуални, преди вчера да бъде взето решението да има публика по стадионите. Все пак част от пропуските ще останат виртуални, тъй като няма как да се изпълни повече от 30% от капацитета на "Армията", който в момента е около 5-6 хиляди места.

Тази бройка ще бъде прескочена, тъй като феновете на ЦСКА са доста активни в покупката, особено през последните няколко дни.

По информация на "Тема Спорт" в клуба са отчели няколко хиляди продадени билета. Всички приходи от продажбата на пропуски ще отидат за инвестиции в школата. Това е честа практика на ЦСКА, като на няколко пъти вече парите от маркетингови пера бяха насочвани към ДЮШ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    2 3 Отговор
    Видяла жабата,че подковават магарето и си вдигнала крака.
  • 2 Левски 1914

    2 0 Отговор
    А бе Борисов защо не пишеш цялото име на измисления отбор страх ли те е от някой нали си обективен и безпристрастен журналист ?
  • 3 ЦЕСЕКАР

    0 0 Отговор
    НЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ДЖИРОСАНИ ОТБОРЧЕТА БЕГАЙ БЕГАЙ
  • 4 ЛИЛИ

    0 0 Отговор
    ЦСКА ЦСКА ЦСКА