Last news in Fakti

3 Юни, 2020 13:03 3 234 0

Чисора: Развълнуван съм като дете преди Коледа, че ще се бия с един от най-добрите

  • дерек чисора-
  • мма-
  • александър усик

Той е новак в тежката категория, но всички знаем, че може да се бие

Чисора: Развълнуван съм като дете преди Коледа, че ще се бия с един от най-добрите - 1

Боксьорът в тежка категория Дерек Чисора се закани да притисне сериозно Александър Усик, когато двамата се срещнат на ринга. Те трябваше да се бият миналия месец, но битката им бе отложена заради пандемията от коронавирус. Все още не е ясно коя ще бъде новата дата и място за провеждане на срещата, съобщава mma.bg.

Усик е олимпийски златен медалист и направи дебюта си в тежката категория през октомври с победа. Чисора обаче е уверен в своя успех заради по-големия си размер и опит.

"Това е голяма стъпка за мен, сподели Чисора. - Ще се бия с един от най-добрите в света. Най-добрите са той, Тайсън Фюри и Канело Алварез. Така че ще се бия с един от най-добрите. Развълнуван съм като дете преди Коледа.”

Той е новак в тежката категория, но всички знаем, че може да се бие. Ще разменяме доста удари. Няма да спрем. Ще го притисна здраво. Ще гледам да наложа високо темпо. Ще бъде целия по него като бебешки обрив."

Чисора използва времето преди битката, за да се поддържа в оптимална форма.

"Изолацията беше добре за мен. Прекарах време със семейството си. Всеки ден се моля на Бог и се надявам да ми даде сила, за да се събудя на следващия ден и да отида в залата, където да се раздам на 100%. Всеки ден се будя силен и тренирам здраво”, заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА