Last news in Fakti

5 Юни, 2020 11:12 1 048 2

Барселона няма пари за Лаутаро Мартинес

  • трансфер-
  • пари-
  • цена-
  • лаутаро мартинес-
  • барселона-
  • интер

От Интер нямат намерение да се разделят с футболиста за сума по-ниска от 111 милиона

Барселона няма пари за Лаутаро Мартинес - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона не може да си позволи Лаутаро Мартинес, а клубът едва ли ще е активен на трансферния пазар, твърди Mundo Deportivo. Каталунците нито за миг не са отричали интереса си към аржентинския нападател на Интер. Факт е обаче, че той има договор с „нерадзурите“, а освобождаващата клауза в контракта му възлиза на 111 милиона евро.

От Интер нямат намерение да се разделят с футболиста за сума по-ниска от 111 милиона. Навярно ще се съгласят и на 90 милиона, но ако получат качествен играч в размяна.

Финансовата ситуация в Барса не е оптимална и клубът трудно би си позволил Лаутаро. Освен че бюджетът на каталунците ще бъде намален след пандемията от COVID-19, няма и предпоставки за сполучливи изходящи трансфери.

Ювентус не успя да убеди Артур да напусне „Камп Ноу“. Италианските шампиони имаха готовност да дадат Миралем Пянич за бразилския полузащитник на Барса.

Артуро Видал и Усман Дембеле също не проявяват желание за трансфер, така че за Барса ще бъде трудно да налее свежи средства в бюджета си чрез продажбата на футболисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.