Last news in Fakti

5 Юни, 2020 11:58 1 133 0

Тимо Вернер "изпързаля" Ливърпул - ще подписва с Челси

  • трансфер-
  • изненада-
  • челси-
  • ливърпул-
  • рб лайпциг-
  • вернер

Очакваше се немският национал да подсили "мърсисайдци", но той е избрал друга посока

Тимо Вернер "изпързаля" Ливърпул - ще подписва с Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Ливърпул очакваха германския голаджия Тимо Вернер да подсили отбора през лятото. 24-годишният нападател на РазенБалшпорт (Лайпциг) беше голямата трансферна цел на Юрген Клоп.

Сега обаче в. „Билд“ обяви, че немският национал е спазарен за Челси. Трансферът ще бъде за 54 милиона паунда и ще бъде обявен в следващите дни. Това ще бъде втори сериозен трансферен удар за „сините“, които вече успяха да се уредят с Хаким Зиеш от Аякс за 37 милиона паунда.

Освен това Тимо Вернер ще бъде един от играчите с най-високи заплати в състава на Франк Лампард. Германският национал ще получава по 200 000 паунда на седмица. Нападателят, който до момента през сезона има 31 гола във всички турнири на „Стамфорд Бридж“ ще трябва да се конкурира за титулярно място с Оливие Жиру и Тами Ейбрахам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА