Last news in Fakti

5 Юни, 2020 21:08 1 556 1

Майкъл Джордан бил в основата на решението за възобновяването на сезона в НБА

  • майкъл джордан-
  • нба-
  • баскетбол

Майкъл е най-уважаваният глас в залата, когато става дума за баскетбол

Майкъл Джордан бил в основата на решението за възобновяването на сезона в НБА - 1

Собственикът на Шарлът Хорнетс и легенда на НБА Майкъл Джордан значително е помогнал за финалното решение на Лигата да възобнови сезона с 22 отбора и нормална плейофна серия. Това заяви комисарят на НБА Адам Силвър след вчерашното събрание.

"Майкъл е най-уважаваният глас в залата, когато става дума за баскетбол. Той смята, че е много важно да не експериментираме след одобрението на 16-те отбора в плейофите. Имаше много предложения да се правят невиждани досега турнири и групи, каквито виждате в международните лиги. И ние обсъдихме това предложение много сериозно.

В крайна сметка съм съгласен с Майкъл, че има прекалено много хаос в света, дори преди проблемите с расовата дискриминация, които изпитваме сега. Затова колкото можем се приближаваме към нормалното с топ 8 на Запад и топ 8 на Изток с формат четири от седем в плейофите. Това е нашата цел, за да излъчим шампион", заяви Силвър в "Inside the NBA".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Novus Ordo Seclorum

    2 0 Отговор
    По света хората слушат опита. В България когато трябва да се купи боен самолет, мнението на генерал, пилот изтребител няма значение, защото се предполага, че даскал по физическо, пожарникар и клиента на Билла са по компетентни.