Last news in Fakti

5 Юни, 2020 23:09 2 774 3

Тежък удар за Хубчев и Левски

  • левски-
  • петър хубчев-
  • футбол-
  • паулиньо

"Сините" губят Паулиньо за важния първи полуфинал за Купата на България срещу Локомотив Пловдив във вторник

Тежък удар за  Хубчев и Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев получи тежък удар по време на дербито с Лудогорец. Българският специалист няма да може да разчита на Паулиньо във важния първи полуфинал за Купата на България срещу Локомотив Пловдив във вторник. Крилото на „сините“ получи срещу разградчани петия си жълт картон през сезона и ще трябва да изтърпи наказание от една среща.

Бразилецът има четири официални предупреждения в първенството и едно за Купата на България. По този начин Петър Хубчев ще трябва да прекроява офанзивната си мощ. Но при всички положения Паулиньо ще липсва много на „сините“, тъй като е един от най-острите футболисти на тима.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената

    10 3 Отговор
    Хубаво ги бяхте засилили тия към ,,А,, Окръжна !!! Що ги не изгонихте???
  • 2 Фен

    9 2 Отговор
    Добре че ще има голямо дерби цека срещу цска
  • 3 Мимч

    3 2 Отговор
    Няма да е толкова зле,има Здравко Димитров,който може идеално да замести Паолиньо