Last news in Fakti

10 Юни, 2020 09:19 2 641 9

Гей общността в Бразилия съди Неймар

  • футбол-
  • неймар-
  • гей-
  • гейове

Освен, че Неймар го нарича "онова п*далче", друг момент от записа възбуди недоволството на гей общността, а именно - думи на приятел на футболиста, който предлага да "вкарат дръжка от метла в задника на Рамос

Гей общността в Бразилия съди Неймар - 1
Снимка: БГНЕС

Гей общността в Бразилия започна съдебно преследване срещу футболната звезда Неймар. 

Повод за искането им е аудио запис между футболиста и негови приятели, в който обсъждат отмъщение срещу 30-години по-младото гадже на майката на звездата - Тиаго Рамос, за когото има доказателства, че в миналото е имал влечение към мъжки ласки.

Освен, че Неймар го нарича "онова п*далче", друг момент от записа възбуди недоволството на гей общността, а именно - думи на приятел на футболиста, който предлага да "вкарат дръжка от метла в задника на Рамос.

"Според закона това е сексуална дискриминация, освен това има обиди и заплахи", коментираха адвокати.

Припомняме, че доскоро Неймар беше обвиняем по дело за изнасилване на модела Нажила Триндаде, което обаче придоби обрат и в крайна сметка блондинката стана обект на друго дело за изнудване.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свят

    12 0 Отговор
    Чудни хора, дискриминирани! Някой не разбират че който плаща, оркестъра, той и казва коя песен ще се пее! Дискриминираните по принцип са мързели, дето имат само права и големи изисквания, и никакви задължения!
  • 2 бушприт

    2 0 Отговор
    Смях! "да "вкарат дръжка от метла в задника на Рамос." Като го прочетох ,помислих,че става въпрос за Серхио Рамос.

    Коментиран от #4

  • 3 Бряаах

    10 0 Отговор
    Че и обидени, добре тогава не метла, ако му е малко за хълката, тогава топор. Белкем спре да са назландисва
  • 4 Не си чул целия запис

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "бушприт":

    Искат да му вкарат метлата, а после да го продадат на пазара като фазан!

    Коментиран от #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Сандо

    2 0 Отговор
    При производство в заводите обикновено се приема за нормално брака да е в рамките на около 5 процента.Процентите на хомосексуалистите,според научни изследвания,е между 4-6.Интересно е,че наскоро проведени проучвания в САЩ установиха,че в резултат на яростните кампании на ЛГБТ и подръжниците им,този процент е вече над 12!Защо ли?
  • 8 Съдията Дред

    1 0 Отговор
    Прекалява се с тази дискриминация. То за всички е очевидно, че бабата си е хванала жиголо, щот и се иска нещо свежо, и има парите да си позволи. Всеки син е в пълното право да се изразява така. Пък и говорят помежду си, и някой ги е записал и натопил. Не са му го казали в лицето, и не са подготвили метлата. Но пък богатите са привлекателна цел за дела , има какво да им се вземе, пък и много често се споразумяват.
  • 9 Смях се

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Не си чул целия запис":

    Смях се поне една минута!Браво за остроумното изречение.:)