Last news in Fakti

25 Юни, 2020 10:07 2 532 1

Бившият треньор на Гришо реагира остро на нападките на Сърджан Джокович

  • григор димитров-
  • даниел валверду-
  • сърджан джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • коронавирус

Валверду сподели в социалните мрежи статия на британския “Телеграф” със скандалните коментари на Джокович-старши и призова автора й Саймън Бригс да не дава трибуна на сърбина

Бившият треньор на Гришо реагира остро на нападките на Сърджан Джокович - 1
Снимка: Twitter

Бившият треньор на Григор Димитров - Даниел Валверду, изрази възмущението си от изказванията на бащата на Новак Джокович - Сърджан, който директно обвини българския тенисист за плъзналата зараза от коронавирус сред участниците на турнирите от благотворителната верига “Адриа Тур”.

Валверду сподели в социалните мрежи статия на британския “Телеграф” със скандалните коментари на Джокович-старши и призова автора ѝ Саймън Бригс да не дава трибуна на сърбина.

“Нямаше как да падне по-ниско”, реагира остро Валверду в “Туитър”.

Григор Димитров и венецуелският специалист работиха съвместно в продължение на три години. Тяхното сътрудничество започна през 2016-а, а през 2017 година българинът постигна най-големите си успехи до момента. Григор започна сезона с титла в Бризбън, след това на Откритото първенство на Австралия стигна до паметен 1/2-финал с Рафаел Надал, в който много малко не му достигна за победата, в София вдигна шампионския трофей в “Арена Армеец”, а по-късно в Синсинати спечели първата си “Мастърс” титла в кариерата си. Завършекът бе успехът му на Финалния турнир на АТР в Лондон, след който Григор Димитров се изкачи до №3 в световната ранглиста.

През 2018-а имаше лек спад в представянето на Григор, но той все пак успя за стигне до 1/4-финал в Мелбърн, финал в Ротердам и 1/2-финал в Монте Карло с Рафаел Надал. В края на годината Димитров официално обяви, че към щаба му се присъединява легендата Андре Агаси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    4 4 Отговор
    Дришнята е невинен. Виновен е дотолкова, че е неук и необразован и се води по акъла на лошия матриал в пандемия.