26 Юни, 2020 16:58 1 210 3

Феновете: Ще подкрепим Левски по всеки възможен начин за справедливо разпределение на парите от ТВ права

  • левски-
  • тръст синя българия-
  • фенове-
  • тв права

Телевизионните права са едно от най-подценените пера в приходната част на бюджета на футболен клуб Левски

Феновете: Ще подкрепим Левски по всеки възможен начин за справедливо разпределение на парите от ТВ права - 1
Снимка: БГНЕС

Тръст "Синя България" излезе с позиция, относно разпределението на ТВ правата в Първа лига. От сдружението са категорични, че ще подкрепят Левски по всеки един възможен начин, за да има справедливо разпределение. 

"Телевизионните права са едно от най-подценените пера в приходната част на бюджета на футболен клуб Левски. Смятаме за недопустимо договори от такъв мащаб и обществено значение, да се сключват без явна и открита тръжна процедура, без обсъждане със заинтересованите страни и без да е ясно кой, кога и какви условия е предложил, за да получи правото да излъчва мачовете от първенството.

Тръст "Синя България" ще подкрепи клуба по всеки един възможен начин с цел да бъде постигнато справедливо разпределение спрямо пазарния дял и интереса, който генерират мачовете с участието на Левски. Включително и в това клубът да започне незабавна подготовка по излъчване на домакинските мачове в ефира на клубната телевизия Левски ТВ", гласи позицията на Тръст "Синя България". 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    5 4 Отговор
    Сигурно искат всички пари от тв правата за да си платят борчовете! Тв правата не са социалното министерство.

    Коментиран от #2

  • 2 8357

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    В правото си са да искат. Левски и ЦСКА са с най-много фенове. Редно е да взимат пропорционално на феновете си. Изкуственият разградски отбор колкото и пъти да е шампион си остава без сериозна фенска маса.
  • 3 Дедо

    0 1 Отговор
    На трриторията има 4 отбора с много фенове - двата от Пловдив, Левски и ЦСКА. Основните приходи трябва да са от билети. Затварянето на стадионите сега не прави впечатление на отборчето на чичо Венци, защото те по начало си играят без публика. Не може тел.првата да са основно перо. Няма спорт без публика.
    .