Last news in Fakti

28 Юни, 2020 10:25 1 588 3

Сагата приключи: Артур пристигна в Торино

  • артур мело-
  • барселона-
  • ювентус-
  • трансфер

Очаква се до часове футболистът на Барселона да стане такъв на Ювентус

Сагата приключи: Артур пристигна в Торино - 1
Кадър: Romeo Agresti

Около 1:00 рано сутринта италианско време Артур Мело кацна в Италия. Той ще бъде настaнен в хотела на "бианконерите" и по-късно днес се очаква да премине медицински прегледи в "J Medical".

Сагата за трансфера най-накрая ще приключи, а бразилецът ще прибира три пъти повече отколкото получаваше в Барселона. Годишната му заплата ще бъде 5.5 милиона евро, а Ювентус ще трябва да заплати 70 милиона + бонуси на каталунците за правата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    1 0 Отговор
    Щом Артур се е върнал Значи има проблем с албиона
  • 2 Диньо10

    0 0 Отговор
    Артур в момента се разписва срещу 100 000 евро на седмица. Чисто 4 800 000 на година. Сега увеличението му е 500-600 000 на година. Това е заради по-ниските данъци в Италия. Транфера е за да се оправят балансите на двата отбора. Това е най-обикновенна машинация между двама престъпно некадърни директори на футболни отбори!
  • 3 Невежа към футбола

    1 1 Отговор
    Единствения Артур, който знам е Краля.