Last news in Fakti

28 Юни, 2020 10:45 3 032 1

Напрежение в Барселона!

  • ла лига-
  • барселона-
  • луис суарес-
  • кике сетиен

Луис Суарес направи сериозен намек на Кике Сетиен

Напрежение в Барселона! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Луис Суарес на два пъти даде аванс на Барселона във вчерашния мач на каталунците срещу Селта Виго. В крайна сметка обаче те не успяха да задържат преднината си и взеха само точка при гостуването си на Селта от 32-рия кръг на Ла Лига. Двубоят между двата тима завърши наравно - 2:2.

Уругвайският нападател не скри разочарованието си в интервю след последния съдийски сигнал. Загубените точки може да се окажат фатални за Барса в битката за титлата с Реал Мадрид.

''Защо не сме достатъчно добри при гостуванията си трябва да попитате треньорите, те са тези, които анализират тези ситуации. Това са важни точки, които по принцип в други сезони не губим. Чувствата са негативни, защото загубихме две важни точки, когато трябваше да спечелим всеки един мач до края и да се надяваме Реал да сбърка. Разочаровани сме'', заяви Суарес.

Барселона заема първото място, но Реал Мадрид е с мач по-малко, мач, който ще се играе днес и е срещу закъсалия Еспаньол. При равенство Барселона и Реал ще са с еднакъв актив от точки, но поради по-добрите резултати в директните сблъсъци, хората на Зинедин Зидан ще заемат първото място.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диньо10

    2 1 Отговор
    Загубихте, щото сте дърти вече и не играете като отбор, а си мерите еготата.