Last news in Fakti

28 Юни, 2020 11:46 1 121 5

Пламен Марков: Очаквам ЦСКА да спечели Купата на България по убедителен начин

  • финал за купата на българия-
  • цска-
  • локомотив (пловдив)-
  • пламен марков

Изпълнителният директор на ''армейците'' говори пред медиите след равенството със Славия

Пламен Марков: Очаквам ЦСКА да спечели Купата на България по убедителен начин - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА - Пламен Марков заяви, че ''армейците'' имат нужда от нови попълнения, въпреки че в тима има добри футболисти. Той вярва, че ЦСКА ще триумфира във финала за Купата срещу Локомотив Пловдив. 

''Сигурно мнението ми е интересно, но си има спортно-технически щаб, който поставя задачи, изисква от състезателите и отбора, дава оценки. Желая нашият отбор да победи във финала срещу Локомотив Пловдив за Купата. Очаквам това да се случи. Очаквам това да стане по един убедителен начин. За нас е много важно като клуб, като отбор с оглед на настоящата обстановка, да спечелим Купата и да завършим сезона с някакво отличие", каза Пламен Марков след края на вчерашния мач между Славия и ЦСКА, който завърши при равен резултат - 0:0.

''Ние ще срещнем силен противник в лицето на Локомотив, състав, който доказва и тази година, че е един от най-силните в групата. Отбор, който е миналогодишен носител на Купата. В никакъв случай не си правим илюзии, че мачът ще е лек. Но на нас ни се иска да сме победители и вярваме, че ще го сторим'', заяви още легендарният за ЦСКА полузащитник, който сега е изпълнителен директор на клуба.

Не виждам, когато един отбор има амбиции за такова отличие, факторът напрежение да оказва влияние на играта. То по-скоро е фактор, с който да се оправдават определени изяви на отбора. Ако има напрежение, значи има липса на някакъв вид подготовка'', смята той.

''Ще ви кажа след финала дали в ЦСКА има лидери. ЦСКА има добри футболисти, има съответно нужда и от попълнения, които ще станат ясни след края на сезона. В крайна сметка е важно как футболистите ще бъдат сега възстановени през оставащите няколко дни, какъв ще бъде техният подход и най-вече тяхното представяне по време на срещата. Не без значение е и крайният резултат. Добрата игра на един отбор в един такъв финал се забравя, а в историята остава резултатът и този, който е спечелил отличието'', категоричен бе Марков.

''Големите мачове стават с много публика. Аз съм доволен, че все пак се даде разрешение да има по 6000 фена от двата тима, въпреки ситуацията, в която се намираме. Вярвам, че стадионът щеше да бъде пълен, ако се беше дала възможност. Привържениците на двата отбора са многобройно и щеше да се получи още по-голям празник'', каза още Пламен Марков.
 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    1 2 Отговор
    Абе,нещо голям взехте да го вадите.Първо спечелете и с 1 гол разлика,пък тогава говорете.Какво е това трябвало с голяма разлика,нещо високо взехте да хвърчите,че ще е лошо,ако паднете от там...

    Коментиран от #2

  • 2 Стига муче говедо

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мимч":

    Гледайте си фалита на ФК Подуяне.

    Коментиран от #4

  • 3 Ловеч

    1 0 Отговор
    Веднъж припознавачи - цял живот фенове на Литекс-София! :)
  • 4 Дучето

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Стига муче говедо":

    Затваряй си устата, че мирише лошо - на бяла и лепкава...омраза!
  • 5 дай боже

    0 0 Отговор
    Доносниците трябва да бъдат съдени,а не да им се давадума.