Last news in Fakti

28 Юни, 2020 23:42 1 966 4

Треньорът на ''Левски'' посочи водещата причина за победата над Берое

  • ефбет лига-
  • левски-
  • берое-
  • 2:1

''Футболистите проявиха характер'', заяви Георги Тодоров

Треньорът на ''Левски'' посочи водещата причина за победата над Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ''Левски'' - Георги Тодоров, заяви след победата над Берое, че този успех е много важен за неговия тим, въпреки че не е постигнат с много красива игра. Специалистът също така призна, че футболистите му са били доста уморени с оглед на това, че само преди няколко дни играха във втория 1/2-финален мач от турнира за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив), след който се простиха с надеждите за финал и евентуално трофей.

Тодоров не спести похвалите си и за голмайстора на Левски - Найджъл Робърта, като сподели, че според него Робърта го очаква светло бъдеще.

"Футболистите проявиха характер. Умората от предния мач си оказа влияние. Поздравявам играчите. Това е много важна и трудна победа. Не играхме красиво, но с хората, с които разполагам няма как по друг начин да играем. Доволен съм, че днес видях един футболист, който има голямо бъдеще - Найджъл Робърта. Радвам се, че изпратихме Миятович и Тиам с победа. Съжалявам, че Живко Миланов не го изпратихме с победа.

Успехът е много важен. Тепърва започват проблемите - Тиам си тръгва, Холмар влиза за операция. Ще влизат младите момчета. Те имат какво да покажат. Докато съм нужен и мога да помагам, ще го правя. А след това се връщам там, откъдето дойдох (б.р. в школата на ''Левски'').. В момента на Наско Сираков и Тити Папазов им е най-трудно", каза треньорът на ''Левски''.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да да

    2 5 Отговор
    Е какво толкова светло бъдеще го чака г-жица Робърта.От 4 удара 2 гола и 2 грешки на защитата на Берое.Искате да го продадете да капне някое евро но няма.И знаеш ли защо,ако беше толкова добър холанците нямаше да го изпуснат.Целия талаж идва тук!!! От няколко мача няма гол тази ч......а!!!!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Мим33

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Да да да":

    Дори и така да е ,пак е успех,защото за България е добър,а е и млад и силен физически.Може да се очаква да израсте още...
  • 3 5555

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Да да да":

    Грешки в защита?
    Да бе!
    Да целуват ръка на Херо!!!
  • 4 Октавиан

    2 0 Отговор
    Аз си мисля че Херо яко се надупи...