Last news in Fakti

29 Юни, 2020 09:28 2 695 4

Людмил Киров: По-зле не може да стане, всичко е една голяма лъжа

  • людмил киров-
  • футбол-
  • дунав русе

Нищо ново не се случва в Дунав и това е най-лошото

Людмил Киров: По-зле не може да стане, всичко е една голяма лъжа - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Дунав Людмил Киров заяви пред "Тема Спорт", че е бесен от липсата на развитие около бъдещето на клуба. На отбора се дължат по 2 заплати, а единствените пари, получени досега, са от отпуснатите от общината 90 000 лева. Говореше се, че русенци ще имат нови собственици, но до този момент те не са официализирани. 

"Страшно много проблеми имаме от 8 месеца насам. Нищо ново не се случва в Дунав и това е най-лошото. Идват важни мачове, а никой не го интересува това нещо. Момчетата си искат заработеното. За две заплати става въпрос. Единствените пари, които получихме досега, бяха от общината. Нищо на нищото. Всеки си играе някакви филмчета и нищо не се случва. Станахме чакалня. Аз съм треньор, но вече съм безсилен. Каквото решат да правят играчите - това", заяви Киров.

"Аз съм изцяло зад тях и съм съпричастен. Спрени са им телефоните, квартирите, пълно безобразие! Живеем в 21-ви век и се води, че играем в Първа професионална лига. Пристигаха тука разни шейхове, не знам си какви. Едно голямо лъгане е всичко, аз такова нещо не съм виждал. Закъде да се спасяваме? Няма никакъв смисъл. Ако ще я караме така, няма смисъл. По-зле не може да стане, просто стигнахме дъното на дъното. Всичко в Дунав е една голяма лъжа! Казвам ги тези неща, защото съм директен. Не мога повече да издържам. Договорът ми изтича и това е. Удължил съм го до края на сезона и толкова. Не мога да се занимавам повече, да идва, който иска", каза още Людмил Киров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шкюмбето

    2 1 Отговор
    Може да раздаде некоя торбичка, щот шкафче немал
  • 2 фен на дунав

    4 0 Отговор
    Доктор Симеонов пак излъга за новия собсвеник!
  • 3 Първанов

    2 0 Отговор
    Професионален футбол в БГ то няма отдавна това в момента е някаква заблуда.
  • 4 sbs

    0 0 Отговор
    БЪДИ ОТИМИСТ -----МОЖЕЕЕ-МОЖЕЕЕ-И ОЩЕ КАК