Last news in Fakti

29 Юни, 2020 10:36 1 954 2

Решиха бъдещето на Мартин Райнов в Левски

  • мартин райнов-
  • левски-
  • футбол

Настоящият контракт на универсалния футболист изтича в края на месеца, но ще бъде удължен

Решиха бъдещето на Мартин Райнов в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще предложи нов договор на Мартин Райнов. Това обяви треньорът на "сините" Георги Тодоров след победата с 2:1 над Берое в Стара Загора. 

Настоящият контракт на универсалния футболист изтича в края на месеца, но ще бъде удължен. 

Райнов може да играе в полузащитата, както и като централен защитник. Като такъв бе ползван при снощния успех над заралии. 

От Левски си тръгват Хали Тиам, Милан Миятович, Дени Алар и Филипе Нашименто. Договорите им изтичат в края на юни. Остава неясно бъдещето на Франко Мазурек и Насиру Мохамед.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Куриера

    2 0 Отговор
    И Мазурек и Насеру да си тръгват.Файда няма от тях двамата.Само заплатите не могат да си оправдаят.
  • 2 Мим33

    1 0 Отговор
    От тоя Мохамед каква файда,до сега прибира само заплата и то доста тлъста,а не е един мач игра.,Кой го взе ,да му плаща той.А за Мадурек,пардом мазурек ,може да се каже,от дъжд на вятър.Другия проблемен,който остава е Каргас и той не е за Левски.Какво правим от тук на сетне???