29 Юни, 2020 18:10 1 491 4

БФС призова Асен Букарев на разпит

  • асен букарев-
  • витоша бистрица-
  • царско село-
  • опити за уреждане на мача-
  • изслушване-
  • бфс

Утре той ще бъде изслушан заради сигнала му за опит за манипулиране на мача Витоша Бистрица - Царско село

БФС призова Асен Букарев на разпит - 1
Снимка: БГНЕС

БФС привиква на разпит треньора на Витоша Бистрица Асен Букарев, съобщи за Гонг ген. Васил Василев, който е председател на Комисията по етика и феърплей.

Букарев трябва да се яви утре, 30 юни, в 9.30 ч. в сградата на футболната централа в Бояна, където ще бъде изслушан заради сигнала му за опит за манипулиране на мача Витоша Бистрица - Царско село от 28-ия кръг на efbet Лига.

Припомняме, че Букарев заяви непосредствено след двубоя, че е имало доста обаждания Витоша да даде мача на Царско село.

"Познавам Букарев, познавам и баща му. Асен е от интелигентно семейство, не е глупак и затова съм сигурен, че думите му не са безпочвени. Очаквам от него да каже кои хора са му се обаждали и какво точно са му казали. Когато разкрие имената им, ще преценим как да действаме. Ако работят във футбола, ще бъдат разпитани преди да се вземат решения. Ако са извън нашата система, ще бъдат предадени на полицията и прокуратурата", обясни ген. Василев.

Той не допуска, че треньорът на Витоша може да откаже да назове хората, които са го търсили преди двубоя с Царско село.

"Пред медиите не е длъжен да ги казва, но пред комисията трябва да ги назове. Иначе случаят отива в Дисциплинарната комисия на БФС и може да се стигне до санкция, дори до отнемане на лиценза. Думите на Букарев получиха голяма гласност и няма как да бъдат подминати", каза още шефът на Комисията по етика и феърплей.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената от Мировяне

    2 0 Отговор
    А Херо и Георги Тодоров кога ???
  • 2 Редник

    0 0 Отговор
    То много генерали и в БФС имало такива, затова всичко ни е ОК.

    Коментиран от #4

  • 3 Алоо,

    0 0 Отговор
    Коя е вашата система, алооооо!
  • 4 Маршал

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Редник":

    Е те баш за тоа са ми разправяли как точел бензин от патрулките на Сливница по време на кризата за бензин 90-те години. Сега е борец против корупцията!?