Last news in Fakti

29 Юни, 2020 21:20 4 869 10

Джокович намери начин за успокояване на гузната си съвест

  • новак джокович-
  • турнир-
  • adria tour

Сръбският тенисист пише философски мисли в социалната мрежа Instagram

Джокович намери начин за успокояване на гузната си съвест - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лидерът в световната тенис ранглиста - Новак Джокович, публикува в Instagram философско послание, вероятно отправено към критиците му след провала на инициираната от него демонстративна надпревара с благотворителен характер - ''Adria Tour''.

Серията турнири бе отменена след втория си кръг в Задар. Тогава Григор Димитров и други тенисисти, в това число и самият Джокович, дадоха положителни проби за коронавирус, а освен това още хора от екипите и семействата на играчите се оказаха заразени с COVID-19.

Джокович беше връхлетян от лавина от критики около организацията на мероприятието. Въпреки това обаче световният номер 1 не се даде без бой и отговори на недоброжелателите си с философско послание: "Корабите не потъват заради водата, която ги заобикаля, а заради водата, която влиза в тях. Не позволявайте на това, което ви заобикаля да влезе вътре във вас и да ви завлече към дъното.''


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    13 3 Отговор
    Много точно го е казал но,подчинените медии
    по нареждане от някъде,го използват в негов
    ущърб.
    Наистина,не позволявайте на “водата”(двузначно
    казано)да влезе във Вас!!!!!!!!!
  • 2 Я па Я

    9 8 Отговор
    ТО И ВИРУСА ТЕ ЗАОБИКАЛЯШЕ,АМА СЕГА Е В ТЕБЕ ,ЩО БЕ ,ДЖОЛЕ???
  • 3 Аз съм

    7 3 Отговор
    Браво Ноле!
  • 4 Гост

    8 2 Отговор
    Няма защо да му е гузна съвестта. Виж тази на баща му, брат му и на Горан Иванишевич - те трябва да се срамуват от себе си .....
  • 5 Антимилиционер

    10 6 Отговор
    Много е умен - прелива. Около него го заобикаляха лекари, вирусолози, СЗО, щабове... и му казваха да се кротне, ама не. Балканска простотия.
  • 6 хаха бавноразвиващи

    5 2 Отговор
    Какво точно успокоява? Нали всички казват, че няма вирус.
  • 7 Рафа Потта

    4 0 Отговор
    Най великия!!!

    Коментиран от #8

  • 8 Антимилиционер

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "Рафа Потта":

    Много е велик илитератът

    Застраши живота на стотици хора

    Простолюдието не е особено вменяемо.
  • 9 Найден

    7 6 Отговор
    Просто момче си е, направо сърбин му кажи и повече не го обиждай. Колкото и титли да спечели почти навсякъде го мразят заради простотията му.
  • 10 И какво стана като ги хвана грипа

    2 3 Отговор
    Май нищо им няма на заразените, и затова всички протестират защото се вижда, че ковид си е стандартен грип. И от стандартния умират хора. Колкото и да е странно хората умират. Защо не забранихме цигарите? От тях колко умират всяка година? А от алкохола колко умират? А от катастрофи с коли?