30 Юни, 2020 10:09 1 981 3

Намушкаха и обраха бивш играч на Ливърпул

  • дарби каунти-
  • андре уиздъм-
  • футбол-
  • ливърпул

Два дни преди атаката Уиздъм беше титуляр при победата с 2:1 над Рединг в Чемпиъншип

Намушкаха и обраха бивш играч на Ливърпул - 1

Защитникът на английския Дарби Каунти и Андре Уиздъм е бил наръган и обран на улица в Ливърпул. Това се случило, когато 27-годишният играч отивал на посещение при роднини в понеделник и излизал от колата с си, информира monitor.bg. "Наръган е, в болницата е. Стабилен е, другият ми брат пътува натам", заяви сестрата на Уиздъм. От клуба му също потвърдиха за инцидента. "Андре Уиздъм стана жертва на непредизвикано нападение. Получил е наранявания и е хоспитализиран", се казва в съобщението на Дарби.

Два дни преди атаката Уиздъм беше титуляр при победата с 2:1 над Рединг в Чемпиъншип. Отборът му, както и миналия сезон, се бори за участие в плейофите за влизане във Висшата лига. Защитникът е бивш играч на Ливърпул, в който играе от 14-годишен. Той подписа с Дарби Каунти през 2017 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    0 0 Отговор
    Много европейско
  • 2 опааа

    2 0 Отговор
    това е положението в прехвалената Англия. от години е така. има повече случай на намушкани с ножове отколкото в Албания или Афганистан. Живях в Бирмингам почти 4години и вечер си е направо опасно. Сега съм в Швейцария и е по добре във всяко отношение.
  • 3 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    ходил в гето при семейството си и не почерпил съседи или напротив почерпил ги и те го отблагодариха.